Animals World Black & White

Vorige Artikel 2 van 2
€ 34,95 (inclusief BTW)

De hipste muurdecoratie: een schoolplaat met landkaart in het zwart - wit

Waarschijnlijk ken je ze nog wel van vroeger, toen je nog op school zat: de schoolplaat. De meest bekende kaarten hingen bij aardrijkskunde aan de wand, namelijk de oude wereldkaarten. Maar ook bij biologie, denk aan de kaarten met planten en dieren, werden de kaarten gebruikt en bij Nederlands hing er een schoolplaat met alle grote en kleine letters van het alfabet aan de muur.

De schoolplaat is geprint op canvas van de hoogste kwaliteit. Het canvas is erg geschikt om te bedrukken en heeft nog een aantal voordelen. Zo is dit materiaal steviger dan de ‘klassieke’ textielposter. Daarnaast hoef je niet bang te zijn voor het verkleuren van jouw schoolplaat. Kortom, een textielposters zijn van topkwaliteit!

Een textielposter foto is tegenwoordig erg populair en hip, wat er voor zorgt dat de poster op steeds meer plekken te koop zijn. Wat onze kaarten echter zo uniek maakt, is het dat print niet op textiel, maar op canvas wordt gedrukt.

Hierdoor krijg je dus een print op een stevig doek. Daarnaast leveren wij ook een handig ophangsysteem bij de textielposter, zodat jij jouw schoolplaat strak en recht aan de muur kunt hangen. Deze latten zijnin het zwart. Er zit een touwtje door de latten, waardoor je jouw schoolplaat makkelijk aan de muur kunt hangen.

Wil jij ook dé interieurtrend van dit moment in huis halen? Bestel dan gauw jou schoolplaat met zwart - witte wereldkaart.

Deze Schoolplaat is verkrijgbaar in 3 afmetingen

60cm x 40cm: € 34,95

90cm x 60cm: € 39,95

120cm x 80cm: € 49,95

© 2017 - 2022 AMB-IANCE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel